Konferencija za medije u prostorijama Turističke organizacije Srbije povodom organizacije trke na našim "11TriBelgrade", 07. septembar 2022. godine

"11TRI sportsko udruženje", organizator Prvenstva Srbije u triatlonu, poludistanca organizuje konferenciju za medije koja će se održati u sredu 7.09.2022. godine u 13:00 časova u prostorijama Turističke organizacije Srbije (Čika Ljubina 8) u Beogradu.

Povod je organizacija najveće triatlon trke na našim prostorima pod nazivom - 11TriBelgrade koja je ujedno i Prvenstvo Srbije u poludistanci i koja je zakazana za 18. septembar 2022. godine na Adi Cignaliji i sastoji se iz tri dela: 1.9 km plivanja na Adi Ciganliji, 90 km vožnje bicikla podeljene u 4 kruga, 21.1 km trčanja; 3 kruga.

Trka će okupiti oko 1000 učesnika, a ono što je novitet u odnosu na prethodne godine je to što je 11TriBelgrade na Adi Ciganliji od ove godine dobila status PTO trke (World Rankings Points Event) čime se postavlja novi nivo za takmičare i vrhunsko iskustvo u triatlonu, kao i prilika da se takmiče i osete uzbuđenje profesionalnih trka. PTO je organizacija u vlasništvu sportista posvećena prikazivanju strasti, atletizma i odlučnosti profesionalnih triatlonaca, inspirišući svet kroz izvanredne performanse i neverovatne priče.